• case study images
  • case study images
  • case study images
  • case study images
  • case study images
  • case study images
  • case study images
  • case study images

Our Solution

The client’s chosen site was central to the project; a beautiful but neglected red sandstone Victorian Villa and former bank building in a key location within the Scottish Village of Bridge of Weir. The character of the building along with the client’s contemporary yet timeless branding set the theme for the design of the practice. The surgeries, waiting and reception areas benefit from generously proportioned fenestration bathing each space in light. Neutral colours, natural textures, high gloss finishes and feature lighting offer a high-end aesthetic with a calm and welcoming ambiance.

Accommodation comprises; DDA compliant reception and waiting area, four surgeries for both dental and aesthetic treatments, decontamination suite, OPG x-ray, TCO and staff facilities.